Iz Podgorice, zahvaljujući Montenegro Airlines, svakodnevno možete leteti za Beograd i natrag, i to u tri termina. Za glavni grad Srbije možete leteti i iz Tivta, dva puta dnevno, svaki dan u nedelji.

Za Beč, glavni grad Austrije, možete letjeti svakodnevno, s tim što ponedjeljkom poleću dva aviona (u 8:35 i 16:05), srijedom i subotom polazak je u 8:35, dok ostalih dana letovi su planirani za 16:05. Do Ljubljane ne možete letjeti jedino subotom, dok su ostalim danima poletanja u popodnevnim časovima (između 15 i 16h), za Frankfurt iz glavnog grada Crne Gore možete letjeti ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom od 11:35, za Cirih ponedjeljkom i petkom od 11h, a srijedom, subotom i nedjeljom poleće se pola sata ranije. Ukoliko želite da posjetite grad u koji vode svi putevi, Rim, to možete učiniti utorkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom, svi letovi su u prepodnevnim časovima. Ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom možete letjeti i za Moskvu iz Podgorice, dok iz Tivta redovne linije idu utorkom, četvrtkom i subotom. U Pariz, grad svjetlosti, možete zahvaljujući Montenegro Airlines stići utorkom, četvrtkom i subotom, a u London srijedom i nedjeljom.

Do Skoplja možete doći svakog dana sem petka, a svi letovi smješteni su u popodnevne časove (između 17 i 18h), dok do Prištine Montenegro Airlines leti svakodnevno, takođe u popodnevnim časovima.

Povratne karte Podgorica-Bari-Podgorica i Podgorica-Napulj-Podgorica možete iskoristiti svakog drugog petka i nedelje naizmjenično, u popodnevnim časovima.

Svoje letove možete rezervisati ovdje.